Cum am petrecut eu Sărbătorile Iaşului

21 Octombrie 2008, 10:38 pm

Comentarii (16)

Gardianul22 Octombrie 2008, 7:36 am

Adica ati incercat sa stai printre “oamenii simpli”, nu prea v-a mers. Abia un catelus indulgent v-a bagat in seama.

Apoi ati urcat la tribuna sa luati o gura de aer de vedeta, mai presus de noi, cei de jos. Ati pupat putin o aripa de Flutur. Si atat.

V-ati dat seama ca locul dvs. nu este aici jos. Si faceti pasi. Pa`si Pusi.

Mara22 Octombrie 2008, 8:57 am

Ce-mi plac mie oamenii care se trezesc dis de dimineata plini de venin! Sau poate ai sarcina de serviciu?

Leonard Relea22 Octombrie 2008, 11:09 am

Mara, individul nici macar nu-i plin de venin. E plin de rahat. De aceea se si ascunde sub un pseudonim. Cat despre sarcina de serviciu, nu cred ca vreun om inteligent i-ar da astuia ceva de facut. Dar se baga si el in seama.

catalin22 Octombrie 2008, 11:23 am

Am si eu o intrebare: pe ce colegiu uninominal candidati?

Nicusor Paduraru22 Octombrie 2008, 12:18 pm

Pentru Catalin:
Colegiul 12, care mai e asociat cu Nicolina desi sunt zone din mai multe cartiere: Nicolina, Cantemir, Decebal, ceva din Galata si o insula mare in Alexandru.

Nicusor Paduraru22 Octombrie 2008, 12:33 pm

Pentru micul gardian de serviciu,
Acesta e efectul meu asupra animalelor: devin brusc prietenoase. Cat despre restul comentariilor tale, numai de bine. Ai nevoie de tratament cu bunatate desi esti sedat si setat cu o misiune clara. Ca de obicei, nu ma deranjeaza, imi cresti traficul.

catalin22 Octombrie 2008, 1:10 pm

Imi pare bine caci o sa va pot ajuta in aceasta campanie si sper din tot sufletul sa castigati pentru a avea si noi iesenii un parlamentar competent si care sa se lupte pt viitorul Iasului. Sustinere totala!!! P.S.: Pacat ca nu sunt mai multi canditati precum dumneavoastra!

catalin22 Octombrie 2008, 1:15 pm

O sa fie greu in acest colegiu tinand cont de simpatiile politice ale locuitorilor din aceasta zona, dar parca e mai frumosa victoria atunci cand pornesti cu sansa a doua. Important e sa credeti in sansa dvs!!! Trebuie sa fie o campanie curata fara mizerii si atacuri josnice. O campanie pe proiecte fezabile si pe confuntari face to face!!!

Nicusor Paduraru22 Octombrie 2008, 1:35 pm

Pentru Catalin,

Multumesc pentru sustinere. O singura observatie: din punctul meu de vedere, datorita faptului ca e primul vot uninominal si ar trebui sa conteze ce poate face candidatul pentru alegatorii sai, plec cu prima sansa iar ceilalti competitori consider ca vor trebui sa se obisnuiasca cu asta. Nu exista colegii in care sa se poata face previziuni, tocmai pentru ca nu mai avem doar vot politic. Si eu sper sa fie o campanie curata bazata pe proiecte fezabile. Te astept in curind la sediul de campanie, mai am doar foarte putin de lucru acolo.

Vasile22 Octombrie 2008, 2:41 pm

Ciinii sunt gardieni prin fire. ma gindesc daca nu cumva ciinele pe care l-ati mingiiat este cel care a scris primul mesaj. Dar, vedem ca sunteti bun cu animalele. Numai sa nu va lasati muscat. Va asteptam in colegiu, domnule Paduraru. Aveti votul nostru.

catalin22 Octombrie 2008, 2:57 pm

Intrebare: Sediul de campanie coincide cu cel al partidului sau aveti sediu personal de campanie avand in vedere ca vorbim de vot uninominal? Ce ma intereseaza este locatia.

Nicusor Paduraru22 Octombrie 2008, 3:20 pm

Pentru Catalin:
E un sediu personal, chiar in colegiu aproape de trecerea pietonala cu bariera CFR din Nicolina. O sa spun exact unde dupa ce e gata.

catalin22 Octombrie 2008, 3:23 pm

ok. Va multumesc pentru promptitudine si colaborare si astept ca sediul sa fie gata. Keep in touch!

marius22 Octombrie 2008, 7:20 pm

departe de casa mea…

B.B.29 Octombrie 2008, 10:29 pm

cainii sunt prietenosi d-le Paduraru dar aveti grija ca sacalii sunt foarte periculosi este bine sa-i tineti la respect.Bafta multa la alegeri d-le Paduraru eu sunt convins ca Iesenii sunt oameni inteligenti si stiu sa aleaga binele de rau si va vor alege pe dumneavoastra.

Orzan Mihai11 Noiembrie 2008, 11:59 pm

Buna seara ,

Sunt bucuros ca am avut ocazia sa discut azi cu dumneavoastra.Am inteles ca aveti proiecte marete pentru ieseni.
M-ati convins ca-i momentul sa lupt din rasputeri pentru schimbare.
Va promit ca asta voi face in perioada care urmeaza pana la alegeri(si nu numai).
Va asigur ,Domnule DEPUTAT, ca aveti sprijinul meu si a multora dintre colegii mei de cartier(ori fosti colegi de serviciu).
Impreuna VOM REUSI !