Cine va câştiga alegerile în viziunea Loredanei Popovici

5 Noiembrie 2008, 1:58 am

Puteţi citi aici cum va arăta partea ieşeană a Parlamentului României, în viziunea Loredanei Popovici.
Mulţumesc, Loredana, pentru că m-ai trecut nu numai la pronostic, ci şi la categoria “mi-ar plăcea să ajungă deputaţi”.

Comentarii (6)

[...] de filmuleţ care nu sunt sigur dacă se vrea a fi spot electoral, sau un simplu promo pentru blogul lui Nicuşor Păduraru. Evident, cele două nu se exclud. Dimpotrivă [...]

Nicusor Paduraru5 Noiembrie 2008, 3:44 pm

Filmuletul cu pricina e legat de lansarea blogului si nu de campanie. La fel ca si celelalte filme. Spotul pentru campanie e de gasit tot pe blog si nu e ultimul.

George Acasandrei5 Noiembrie 2008, 7:08 pm

Mult succes!

George Acasandrei

Gabriel Octavian6 Noiembrie 2008, 1:10 pm

…stateam de vorba cu vecinii mei la scara blocului (politica de maidan, nu?) si intreb si eu , ma voi cu cine votati? (asta la alegerile locale) si toti imi spun ca vor vota cu PSD-ul …ca toti sunt la fel, si pe astia ii cunosc deja. Au inceput “plangerile” de rigoare bla bla …si le zic si eu: vai ce buni sunt PSD-isti (a se citi primar Nechita si compania) au majorat pretul gigacaloriei de 900 000 la 1 800 000 de lei cand la TV sa anuntat ca in Iasi va fi de maxim 1 200 000 lei, in Piata Unirii s-au bagat zeci de miliarde adica dublu pentru cat ar fi costat real, zeci de mii de Euro in spectacole de zgomot, de parca numai muzica ne trebuie noua, sau in Iasi sunt numai tineri, vrem si noi o piesa de teatru in aer liber chiar nu avem dreptul? …numai zgomotul si artificiile sunt imaginea Iasului? …pot vb. foarte mult si cred ca nu sunt singurul, asa ca poate ar trebui sa aratati Iesenilor pretul care la platit, primarul asta din partidul hotilor, clicii lui cu care ne toaca banii sub masca legalitatii, si pe urma va judeca fiecare fiti siguri de asta… asa cum puneti fluturasii in cutia postala, puneti si o lista clara cu cheltuielile facute de primar din banii nostri adunati din taxe si impozitele pe care le platim, si s-ar putea sa aveti ceva surprize placute. Eu va doresc mult noroc si sa stiti ca foarte multi va vor vota.

Lukas7 Noiembrie 2008, 6:48 pm

Mult succes !
Speram sa-l lasati acasa pe Dorneanu, acolo unde-i este locul.