Lansarea candidatilor PD-L

5 Noiembrie 2008, 1:54 am

Update: Aveţi aici şi ştirea de 30 sec. despre acest eveniment.

În secţiunea de campanie a site-ului găsiţi un filmuleş şi câteva fotografii de la evenimentul de lansare a candidaţilor PDL, care a avut loc la Piatra Neamţ, în prima zi de campanie.

Cum a fost? Lume multă, entuziasm şi, pentru mine, încă o ocazie de a petrece câteva ore cu prieteni dragi: lideri ai partidului, colegi care candidează şi ei, dar mai ales echipa numeroasă de tineri care m-a însoţit.

Lansarea candidatilor PD-L - Piatra Neamt

Comentarii (2)

Lukas7 Noiembrie 2008, 6:42 pm

Sper ca aceste alegeri parlamentare sa aduca Romania pe drumul cel bun si “portocalii” sa ajunga singuri la guvernare, sa nu fie nevoiti sa faca aliante politice nici cu “boala psd-ista” si nici macar cu fostii parteneri din PNL care s-au dovedit neloiali si tradatori. Sper ca domnul Stolojan sa conduca viitorul guvern si totodata si tara iar peste 4 ani sa nu fiu dezamagit de alegerea mea.

nonnume15 Noiembrie 2008, 5:47 pm

Nu aveti nici o sansa la SC Nicolina.
Vicepresedintii AVAS Bucuresti, Botez C-tin si Dumitrascu au pus ochii pe terenurile SC NICOLINA, favorizand si tergiversand anularea contractului de vazare-cumparare dintre SC NICOLINA si SC CONCEPT din BRASOV, contract care prin neplata sa de catre Concept produce pagube de sute de milioane lei atat administratiei financiare cat si actionarilor. Botez si compania si-au numit, o sa vedeti si cum,firma sa de lichidare din Husi.
In paralel SC Concept (prin firmele sale de apartament- ca exemplu vezi INTERSERV din Roman care a cumparat creanta CET asupra Nicolinei) vor cumpara creanta ANAF(urmariti deschiderile de oferte asupra cumpararii creantei de la ANAF ce vor avea loc pe data de 15.11.2008) la SC Nicolina- asa devenind brasovenii creditorii principali – cu drepturile ce decurg din asta mai ales in cazul procedurii de insolventa.Deci statul roman nu-si poate recupera creanta si o vinde unui privat-asa da !
La deschiderea procedurii de insolventa, SC Nicolina a depus la registratura judecatoriei si actele prin care solicita,conform legii 85 de insolventa, ca o anumita firma sa se ocupe de reorganizarea sa judiciara( exista dovada depunerii acestor acte la registratura!).Aceste acte, ca sa vezi, nu au mai ajuns la dosarul instrumentat de judecatorul sindic.
Conf. legii 85, daca ar fi existat aceasta solicitare, judecatorul trebuia sa tina cont de acea oferta si obligatoriu trebuia sa nominalizeze acea firma, solicitata de debitoarea SC Nicolina,ce se va ocupa de reorganizare. In “lipsa “ solicitarii debitoarei judecatorul a nominalizat o firma care nici macar nu are o oferta financiara depusa(intampator e din Husi si e o veche colaboratoare a celui nominalizat mai sus)
Culmea , la sedinta AGEA din 13.11.2008, AVAS Bucuresti trimite sa o reprezine pe o procurista pensionara care nici macar nu avea procura si mandatul de reprezentare IN ORIGINAL, asa cum prevede legea 31 dupa care s-a fcut convocarea AGEA. Fapt remarcat si consemnat in PV de sedinta ,de un amarat de cuponar prezent la acea sedinta!
AVAS, actionar majoritar la SC Nicolina numeste ca administrator special pe un vechi client al sau, un planorist din Iasi, care ca performante manageriale pe care le are la aviatia utilitara ar face sa paleasca orice evzionist..
AVAS in loc sa rezilieze contractul de vanzare cu Concept, contract ce pagubeste atat statul cat si actionarii, face tot posibilul si favorizeaza aceasta stare de fapt.
Miza imediata : pe 24.11.2008 va avea loc recursul facut de directorul SC Nicolina impotriva sentintei de numire a lichidatorului din Husi, recurs la care SC Nicolina va fi reprezentata de…. acel administrator special, care , ghiciti ce va face? Aveti voie la o incercare .
Daca nici serviciile nu pot face nimic, oare o sa reusiti dv. ?
Oricum, va doresc succes.