Mi-am lansat obiectivele. Precise, concrete

12 Noiembrie 2008, 5:23 pm

Update: Puteţi viziona ştirea de la prezentarea proiectelor în secţiunea “Evenimente electorale” a site-ului, precum şi pliantul, în sectiunea “Materiale campanie”.

Astăzi, 12 noiembrie, la ora 12.00, în cadrul unei conferinţe de presă pe care am susţinut-o la sediul de campanie, am făcut publice obiectivele pe care îmi propun să le ating în calitate de deputat. Acestea sunt:

1. relansarea Uzinei “Nicolina”;

2. retehnologizarea CET;

3. amenajarea şoselei de centură Leşcani-Vânători;

4. amenajarea zonei de tranzit şi logistică Cristeşti-Jijia.

Avantajele acestor obiective sunt multiple, cele mai importante fiind: locurile de muncă şi bani la buget. Nu este categorie socială care să nu fie beneficiară concretizării acestora. De aceea, pe lângă activităţile specifice funcţiei de deputat, voi dedica o atenţie sporită realizării lor. Consider că vremea povestilor parlamentare despre lucruri care nu se văd a trecut şi a venit momentul ca şi la Iaşi, aşa cum se întâmplă în judeţele pe care le invidiem (Cluj, Suceava, Neamţ), să putem da spre folosinţă cetăţenilor lucruri de care ei au mare nevoie. Nu fantasmagorii şi scuze, ci proiecte. Precise. Concrete.

Comentarii (5)

Matei13 Noiembrie 2008, 4:20 pm

Felicitari, sunteti printre putinii care au venit cu obiective clare si realizabile. Asa cum va cunosc stiu ca o sa luptati pentru Iasi si o sa va atingeti obiectivele propuse. In Iasi este nevoie de industrie, de locuri de munca, sunt multe de facut. Este nevoie insa de vointa, corectitudine, seriozitate, competenta. Succes.

Maistru Neculai14 Noiembrie 2008, 7:01 pm

Domnu Paduraru, va sustinem! Am fost maistru la Nicolina si sunt de acord si cu restul obiectivelor dvs. Este bine ca aveti obiective, sint doar 4, dar asa puteti fi sigur ca veti face unul pe an! Incet, dar sigur, cum spune romanul. Acum stau la copii in Carolina de Nord, insa si miine m-as intoarce ca sa lucrez la Nicolina… am doua intrebari: am vazut afisul dumneavoastra pe internet si vreau sa va intreb daca nu considerati ca aveti parul cam vilvoi si 2. daca pe tricoul de la pescuit este o frunza de canepa indiana, copiii mei au remarcat. Succesele vin numai dupa munca!

Costel Strungaru15 Noiembrie 2008, 5:45 pm

Domnu Paduraru, ce le raspundeati dumneavoastra salariatilor de la Nicolina care protestau la prefectura, in timp ce stateati la cafele in birou? Acum aveti 4 proiecte, dar atunci niciunul. Asta e si nota pe care v-o dau eu. Si, probabil, multi fosti angajati la Nicolina.

Adrian Paduraru16 Noiembrie 2008, 12:58 am

Primele 2 sunt enorm de greu de realizat! S-au mai vazut bani luati de la UE pentru retehnologizare si au ajuns in cu totul alte directii! Sincer personal nu le vad realizabile! Am vazut ca d-voastra candidati pentru colegiul 12, zona in care locuiesc si eu! Aveti votul meu, nu pentru obiectivele enumerate mai sus! Ci doar din speranta ca, fiind tanar, interesul dumneavoastra in ceea ce urmeaza sa faceti va fi unul real.

Gica21 Noiembrie 2008, 10:29 pm

Am urmarit cu interes toate emisiunile de la Linia Intai,nu numai cu dvs,dar pot sa afirm ca mi-a placut cum ia-ti pus la punct pe Vosganian,Dorneanu dar mai ales pe Cozmancuc.Se vede la dvs.ca sunteti un om stapan pe cunostiintele dvs.si ma bucur ca vom avea un asemenea om in Parlament.