Mulţumesc ieşenilor

15 Decembrie 2008, 11:42 am

Sunt 2 săptămâni de când s-au încheiat alegerile. Le mulţumesc tuturor ieşenilor care au fost aproape de mine în această perioadă şi care m-au sprijinit fiind parte din echipa de voluntari din campanie sau prin votul exprimat pe 30 noiembrie.

Urmează 4 ani de activitate, timp în care vom fi împreuna şi voi căuta să vă reprezint cu demintate şi cu o ţinută ireproşabilă aşa cum Iaşul o merită.

În perioada următoare voi modifica acest site în aşa fel încât să puteţi fi permanent informaţi despre activitatea mea. Evident blogul va fi activ şi va fi parte integrată din site. Sper că în cel mai scurt timp posibil să vă anunş şi asupra cabinetului parlamentar unde îmi voi desfăşura activitatea împreună cu echipa mea, imediat după ce voi primi suportul administraţiei locale în sensul oferirii acestui spaţiu.

Mulţumesc încă o dată ieşenilor care sunt alături de mine, dar şi celorlalţi pentru că indiferent de opţiunea exprimată prin vot voi fi alături de toţi cei care au nevoie de sprijinul parlamentarului care îi reprezintă.

Vă doresc sărbători fericite şi să vă bucuraţi de căldura familiei dumneavoastră la acest sfârşit de an.

Comentarii (3)

cristi cioanca15 Decembrie 2008, 6:38 pm

spor la treaba !

Vlad Mercori19 Decembrie 2008, 9:43 pm

Felicitari si toate cele bune :)

Ionut Dodut28 Decembrie 2008, 8:00 pm

Ar fi foarte bine dak v-ati tine de promisiuni si dupa ce castigati alegerile , nu numai ceea ce promiteti in campanie.Nu ma afecteaza cu nimic daca castigati sau nu , imi este indiferent, dar nu va bateti joc de bunicii nostri care au lucrat o viata sa aiba o pensie decenta si acum au parte multi dintre ei de foame adevarata.