Votează şi tu

4 Iunie 2010, 4:07 pm

Pe site-ul Evenimentul Zilei (www.evz.ro) este un sondaj de popularitate în care este inclus şi oraşul Iaşi.

Ar fi frumos dacă noi, cei care iubim Iaşul, am determina prietenii şi orice alte site-uri de socializare să voteze oraşul în care locuim, lăsând la o parte comentariile pro sau contra legate de situaţia actuală.

Votul înseamnă popularitate (aici cred că votul nostru ar fi util) şi în acelaşi timp şi note date pentru situaţia infrastructurii, siguranţă, administraţie, cultură şi educaţie, sănătate, mediu şi dezvoltare economică. Dacă la popularitate am putea deveni campioni o apreciere corectă a celorlalte criterii, s-ar putea să nu ne avatajeze.

Important este să ne respectăm oraşul în care locuim, aşa că vă îndemn să votaţi măcar pentru popularitate.

Comentarii (3)

Dan10 Iunie 2010, 3:11 pm

Ar fi frumos dacă noi, cei ce administram acest blog, am scrie/anunta si conferinta de maine “Votul uninominal-Așteptări și realități”, mai ales ca parca era vorba de unu’, Nicusor Paduraru il chema, invitat acolo (ati auzit de el?)
Ar fi frumos si mai ales util….

Nicusor Paduraru11 Iunie 2010, 1:03 pm

Pentru unu’ Dan:
La evenimentul mentionat sunt invitat si nu organizator. Cred ca e si frumos si util sa stii asta. Fac referire la diverse manifestari daca sunt eu organizator sau imi expun opiniile dupa. Intrebarea cheie ar fi ce te deranjeaza si de ce opinia ta are cota ei de frustrare mascata de o oarecare ironie.

Dan11 Iunie 2010, 11:30 pm

Scuze pentru tonul ironic, problema e ca ar fi persoane interesate de ce aveti de comunicat si in mod direct. In eventualitatea in care veti dori sa scapati Iasul de Mihaita poate ar fi mai bine sa fiti mai prezent in viata publica a orasului si poate sa scrieti si mai des pe blog…..dar asta e o opinie personala, Dv. va cunoasteti mai bine scopurile si strategiile, si probabil si intalnirea era doar pt un anume grup. Eu unul va percep ca un politician serios dar care comunica prea putin si se face vizibil la fel, ceea ce nu va avantajeaza. Cum am spus, probabil Dv stiti mai bine.