Scurtă informare despre apa caldă

12 August 2011, 4:00 pm

Primăria a mai plătit câte ceva către Romgaz. La orele 14.00 s-a dat semnalul pentru inițierea manevrelor de deschidere a furnizării gazului, aceasta însemnând că până diseară sau cel târziu mâine dimineață, ieșenii vor primi apă caldă.

Suma plătită de primărie nu acoperă consumul de gaz decât pentru câteva zile. Dacă până miercuri primăria nu are și alte soluții pentru a-și plăti datoriile CET, apa caldă se va opri din nou.

Cum Guvernul României ar putea să vireze subvenții săptămână următoare ieșenii ar putea să scape de neplăcuta situație de a nu avea apă caldă datorită lipsei plăților către furnizori

Comentarii (3)

raul12 August 2011, 9:24 pm

Situatia creata este o sansa fantastica pentru dvs de a va arata forta si influenta de care dispuneti ca si deputat de Iasi. Nu cred ca un cuvant bine plasat al domnului Nicusor Paduraru nu-i va ajuta pe ieseni in aceste momente dificile. Primaria a facut o parte din treaba, puteti si dvs sa dati o mana de ajutor. Nu uitati ca “Finis coronat opus”. Sau, pe romaneste, invingatorul ia totul!

bianca13 August 2011, 1:08 pm

Unde-i apa calda????? E data de 13, ora 13 si apa calda nu vine nici dupa ce am lasat apa sa curga 15 minute. Daca se mai opreste apa calda sau caldura la iarna, zau daca mai pupa CET vreun ban de la mine, pentru ca sunt cu FACTURILE LA ZI si stau fara apa calda ca asa vor niste idioti!!!!!!!!!!!!

Paduraru Nicusor15 August 2011, 10:43 am

Bianca: Se pare ca sunt mai multe blocuri unde ori nu au dat deloc drumul la apa calda ori s-a intarziat. Nu am de unde sa stiu de ce, in fiecare caz sunt motive diferite, oricum e aiurea si mi se pare normal sa fiti suparata.