Votati pentru dotarea Spitalului de Recuperare

14 Septembrie 2011, 9:43 am

Spitalul de Recuperare are nevoie de voturi pe un site pentru a cistiga un concurs si a dota sectia de Reumatologie.

Reprezentantii unitatii medicale sustin ca in concurs s-au inscris 391 de proiecte, iar cele ramase in cursa trebuie sa primeasca voturi electronice din partea comunitatii in care activeaza pentru a obtine finantarea.

In domeniul sanatatii, Spitalul de Recuperare concureaza cu alte patru spitale din Tirgu Jiu, Cimpia Turzii, Lugoj si Tirgu Neamt, iar in rest cu 253 de ONG-uri si scoli din tara.

“Proiectul nostru din categoria «Sanatate» se numeste «Dotarea Sectiei Reumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare Iasi» si are ca scop achizitionarea a zece paturi noi de spital cu saltea si perfuzor incluse, cu cel putin o articulatie si cu noptiera de spital. Initiativa noastra face parte din dezideratul permanent de a gasi alternative de finantare pentru spital si doar cu ajutorul iesenilor si al voturilor acestora putem reusi”, a declarat Carmen Cumpat, managerul Spitalului de Recuperare.

Proiectul se regaseste pe site-ul finantatorului, http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte-depuse-de-ong-uri/iasi/, acolo unde poate fi votat pina in data de 30 septembrie.(Sursa: Ziarul de Iasi)