Scrisoare deschisă

3 Octombrie 2011, 1:52 pm

Am primit foarte multe plângeri de la ieșenii care locuiesc pe străzile Decebal, Ion Neculce, Romană și Dacia, legate de disconfortul produs de starea unor cămine din strada Decebal, legat de tulburarea liniștii publice de către o parte din locatarii acestora și de riscul de epidemii datorate salubrității îndoielnice din aceste clădiri.

Același gen de plângeri au venit și din partea unor locatari care habitează chiar în acele cămine. Cetățenii respectivi, sunt nemulțumiți de faptul că în aceste clădiri, furnizorii de utilități nu reușesc să asigure standarde de calitate serviciilor oferite, confruntându-se și cu mari debite precum și imposibilitatea administrării corecte a relației cu aceștia.

Vă transmit rugămintea acestor ieșeni de a analiza în Consiliul Local situația acestor “blocuri bomba” solicitând informări de la serviciile responsabile din cadrul Primăriei Municipiului Iași și oferind soluții pentru cei care locuiesc în aceste clădiri insalubre și pentru ieșenii locatari ai blocurilor din întreaga zonă.

În speranța că solicitarea ieșenilor din acest cartier va primi răspuns din partea dumneavoastră, vă mulțumesc anticipat pentru atenția pe care o veți acorda acestui cartier.

Scrisoare deschisă transmisă Primăriei Municipiului Iași și Consiliului Local.