Comunicat de presă

13 Noiembrie 2011, 1:13 pm

În perioada 17-18 noiembrie deputatul Nicuşor Păduraru va participa la reuniunea “Club 27”, organizată la Berlin de Grupul Parlamentar al Uniunii Creştin-Democrate din Bundestag-ul german. Reuniunea va presupune o serie de discuţii pe teme de actualitate ale Uniunii Europene, legate de poziţionarea Europei la nivelul economiei globale precum şi susţinerea tranziţiei la democraţie în ţările mediteraneene.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul celor două zile în clădirea Reichstag, sediul Parlamentului German, fiind programată de asemenea o întâlnire ce va avea loc vineri 18 noiembrie 2011, cu Cancelarul Federal, dr. Angela Merkel.

“Reuniunea de la Berlin va permite consolidarea relaţiilor bilaterale şi continuarea unor demersuri de acţiune comună la nivelul Uniunii Europene. De altfel, prezenţa la reuniunea “Club 27” urmează la numai câteva zile după vizita oficială a Preşedintelui României – Traian Băsescu şi este un semnal pozitiv de consolidare a dialogului cu Germania“, a declarat vice-preşedintele Comisiei de Afaceri Europene a Camerei Deputaţilor Nicuşor Păduraru.

Comunicat de presa transmis in data de 13 noiembrie 2011.