Se deschid noi perspective

6 Februarie 2012, 10:04 pm

Iașiul merita o atenție specială de foarte mult timp în urmă. O atenție care să nu fie un joc de interese sau o politică făcută neprofesional. Unul din oamenii desosebiți ai lumii universitare ieșene, un om care s-a remarcat și în zona diplomatică, devine astăzi premierul desemnat al României.

Începând de mâine va avea întregul meu suport în Parlamentul României. Sper că acest lucru va fi înțeles de către toți ceilalți parlamentari ieșeni. Am certitudinea că va forma o echipă matură, extrem de serioasă, cu o ținută impecabilă și care va trece de toate piedicile opoziției în Parlamentul României.

Sper că toți ieșenii vor saluta această numire și vor fi alături de noi în susținerea unui guvern condus de Mihai Răzvan Ungureanu. Am speranța că prin această numire Iașiul va avea de câștigat din foarte multe puncte de vedere și va fi dat de asemenea un semnal puternic de reprezentare în spațiul politic și administrativ prin altfel de modele politice, bazate pe o ținută mai discretă, mai distinsă și mai integră.