Premierul e cu ochii pe noi

14 Februarie 2012, 2:36 pm

Suficient de mulți cârcotași au vrut să dea de înțeles că Primul-Ministru al României, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, nu ar avea timp sau interes pentru a ști ce se mai întâmplă prin orașul său natal. Într-o declarație de presă dată astăzi, Prim-Ministrul a adus în atenția publică faptul că s-a interesat de starea Iașiului în această perioadă aspră a iernii. Este cunoscută abilitatea domnului Ungureanu de a vorbi pe mai multe planuri, transmițând mesaje cu subînțeles.

Vorbele Primului-Ministru arată clar interesul acestuia privind destinul Iașiului și calitatea prestației edilului său. Am fost sunat de unii amici, fiind întrebat dacă familiarismul mesajului Premierului relevă cumva un fel de prietenie. Am două răspunsuri: mesajul arată consecvența domnului Ungureanu într-un alt fel de a face politică, aceea a mesajelor pozitive, de dialog și construcție. A doua sugestie seamănă cumva cu un țurțure de gheață lipit de coloana primarului, pentru că îl pune față în față cu nemulțumirea ieșenilor și a prietenilor.

Prin urmare, stimați cârcotași sceptici cu privire la prestația Primului-Ministru, adică voi cei care nu ați făcut parte din echipa celor care au votat pentru ca Mihai Răzvan Ungureanu să devină premier, aveți un răspuns clar: Premierul își iubește prietenii, familia și orașul natal.

Comentarii (1)

stefania11 Martie 2012, 7:27 pm

Vedeti lucrurile intr-un mod corect, diferit fata de majoritatea oamenilor politici si locuitorilor Iasului. Sunteti printre putinii care ar reusi sa schimbe lucrurile in bine in acest oras. Va tin pumniii.