Rotirea cadrelor primăriei înainte de alegeri

22 Martie 2012, 12:31 pm

Am văzut că primarul Iașiului a luat măsuri sancționând conducerea Citadin (e adevărat că au fost mutați la primărie, dar gestul trebuie apreciat ca atare). Puțin pripit aș zice, pentru că mai sunt câteva zile până la alegeri și eventualele corecții majore ale managementului municipalității puteau fi făcute cu mult timp înainte și nu după.

Cu certitudine decizia primarului nu este legată de prezentările Iașiului în imagini și fără prea multe comentarii puse la dispoziție pe blogul meu. Cu toate acestea mai fac câteva precizări, anunțând că vor urma și alte serii de fotografii, temele următoare țin de calitatea transportului în comun, fotografii cu facturi la căldură, diferența dintre parcurile de copii și terenurile de antrenament ale echipei de fotbal, concurs cu tematica graffiti pe zidurile instituțiilor ieșene, etc.

În ordine, dacă deciziile primarului țin de calitatea prestațiilor societăților și regiilor din subordinea Consiliului Local, ar urma Salubris, RATP, Termoservice. Directorii actuali nu trebuie să fie îngrijorați, se practică rotația cadrelor și detașarea în interes de serviciu, ca pe vremuri. Rezerva de cadre a PSD e mare și oricum nu ține cont de zecile de oameni foarte bine pregătiți care ar fi putut să facă treabă mai bună și care sunt ținuți la respect în interiorul structurilor primăriei.