Nichita jignește ieșenii

23 Mai 2012, 2:23 pm

În cursul zilei de astăzi s-a constatat dispariţia a încă două bannere aparținând candidatului PDL la Primăria Municipiului Iași, Nicușor Păduraru, unul amplasat pe Strada ”Sfântul Andrei”, în spatele Mitropoliei, lângă Petrom, iar cel de-al doilea la intersecţia Bulevardului Dacia cu Strada Columnei. Este al doilea incident de acest gen în mai puțin de 24 de ore, după ce, în această dimineaţă s-a semnalat presei vandalizarea unui alt banner care fusese amplasat pe şoseaua Arcu, în dreptul sălii Voinţa.

Fără să fie întrebat sau acuzat, USL-ul răspunde surprinzător, în acceași zi în care nu unul ci trei bannere au fost distruse, confirmând în fapt că știe foarte bine subiectul și era pregătit deja pentru replică. Rușinos domnilor PSD-iști sau PNL-iști să vă coborâți atât de jos și să vă dați de gol cu atâta naivitate. Resping declarațiile repetate ale candidatului USL Gheorghe Nichita prin care jignește ieșenii pe față, considerându-i capabili de furt și vandalizare atunci când vorbește de distrugerea materialelor mele electorale. Gheorghe Nichita își etichetează propriii susținători incluzându-i într-o zonă a infractorilor sau a celor certați cu legea.

Pentru mine este mai mult decât evident că autorii vandalismelor ce au loc în campania electorală la Iași nu sunt necunoscuți staff-ului de campanie USL și mai ales celui care jignește ieșenii, Gheorghe Nichita”, a precizat Nicușor Păduraru.

Deși astfel de comportamente din partea celor care conduc administrația locală au încetat să ne mai surprindă, continuăm să solicităm instituțiilor statului, în speță Poliției Locale, finanțată din bani publici, să își facă datoria. În plus, ne exprimăm regretul că, în loc de soluţii pentru oraş, de participarea la dezbateri şi explicaţii pentru situaţia în care ne aflăm, campania electorală de la Iași se traduce pentru unii candidați în acte de vandalism, distrugere, furt și minciună.

Situația reală a Iașului, modul cum arată și este gestionat de aproape 10 ani arată cât de mare a fost grija lui Gheorghe Nichita, iar declarațiile de astăzi sunt la fel de corecte precum șantierele prost organizate din oraș și modul în care se cheltuie banul public în orașul nostru.

Comunicat de presă transmis în data de 23 mai 2012.