Opriți-vă din vandalizare!

23 Mai 2012, 10:24 am

În cursul zilei de ieri, marţi 22 mai 2012, un banner electoral al candidatului la Primăria Municipiului Iaşi, Nicuşor Păduraru, amplasat pe Șoseaua Arcu în dreptul sălii Voinţa, a fost distrus şi eliminat în totalitate. Conform declaraţiilor cetăţenilor de la spațiile comerciale din zonă, banner-ul a dispărut înainte de furtună (astfel încât această dispariţie nu a fost cauzată de condiţiile meteo).

Candidatul la Primăria Municipiului Iaşi, Nicuşor Păduraru, a declarat că: “Este clar că cei care au împiedicat punerea afișelor au trecut acum la un alt capitol, al distrugerii. Le solicit să se oprească din vandalizare. Voi depune o sesizare la Biroul Electoral Municipal și sper că de această dată să dispună măsurile necesare.”

Observăm că actualul primar, Gheorghe Nichita, este îngrijorat de poziţionarea foarte bună în sondaje a principalului său contracandidat pentru Primăria Iaşi, Nicuşor Păduraru. Cerem public să se păstreze limita în ceea ce priveşte comportamentul neadecvat şi incorect politic.

Comunicat de presă transmis în data de 23 mai 2012.