Comunicat de presă, 21 iunie 2012

21 Iunie 2012, 10:49 am

În cursul zilei de ieri mi-am anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al PDL Iași. Anunțul a fost completat astăzi de transmiterea acesteia către secretariatul PDL Iași. Retragerea din funcția deținută o consider ca fiind o normalitate, ca urmare a rezultatelor electorale obținute la alegerile locale din acest an și mai ales datorită modului de funcționare a organizației.

Reconstrucția legitimă a organizației este o necesitate. Acest lucru a fost înțeles la nivel național, toată conducerea BPN a demisionat în bloc. După alegerile care vor avea loc săptămâna următoare, cu certitudine noua conducere națională va analiza și va dispune măsurile de eficientizare și a organizațiilor din teritoriu, inclusiv Iași. În timpul campaniei electorale au existat disfuncții de implicare și asumare a unor responsabilități din partea unor lideri sau a unor candidați la nivel de municipiu, situații pe care le consider inacceptabile și pentru care am solicitat analize în interiorul organizației.

Timpul până la următorul test electoral, adică până la alegerile parlamentare este scurt și impune măsuri imediate pentru reașezarea și reconstrucția PDL Iași. Proiectul meu politic presupune implicarea în reconstrucția absolut necesară a organizației din care fac parte și susținerea Inițiativei de Centru Dreapta, ca alternativă a actualei alianțe socialiste USL.